7/27/2013

Seks Yapmanın Faydaları

Hayatımızı daha verimli yaşayabiliriz. Sağlık veren spor, diyet gibi düzenli seks de yaşam kalitemizi yükseltmemiz için en gerekli ve en keyifli yaşam aktivitesi.  Bakalım seks yapmak yaşantımıza ne gibi olumlu etikler bırakıyor.

a- Seks yapmak vücudumuzu formda tutar.  Seks yaparken 60 ila 100 kalori harcarız. Eğer ateşil bir sevişme biraz uzatlırsa 100 kalorinin üzerine çıkmak işten bile değildir. Haftada 3 kere seks yaptığınızda yılda ortalama 7500 kalori yakarsınız, bu yılda 75 km koşmaya eş değerdir. Seks kaslarınızı sıkılaştırır, güçlendirir.

b- Seks yapmak ağrılara çok iyi gelir. Başım ağırıyor bahanesi yine seksle çözüme kavuşuyor. Seks yapmak ve orgazm vücut ve baş ağrılarına çok iyi geliyor.

c- Seks, mutlu eder. Eğer seks yapmayı ve partnerinizi seviyorsanız ve ten uyumunuz mükemmele ve ya mükemmele yakınsa mutlu olursunuz. Günlük stresten uzaklaşmanın yolu ateşli bir sevişmeden geçiyor.


d- Seks, beden sağlığını korur. Seks sizi mutlu eder ve beden sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. kan basıncını, tansiyonu düzenler. Seks yapmak ayrıca prostat kanserini önler.

e- Seks eğlencelidir ve özgür hissettirirKadınlar parasal konularda erkeklerden daha streslidir. Maddi sorunlardan uzaklaşmanın ve biraz daha rahatlamanın yolu seksten geçer.

f- Seks kadınlardaki östrojen hormonunu yükseltir.

g- Seks kişiyi daha akıllı yaparSeksin kadınların IQ seviyesini olumlu yönde etkilediği belirtiliyor. Her orgazm deneyimi onların IQ seviyesinin yükselmesini sağlıyor. Bilim adamları, orgazm ile kan dolaşımının maksimuma ulaştığını tesbit etti. Bu beyine ve diğer organlara eskisinden daha çok oksijen taşındığı anlamına geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...